Bug 134434 - ACPI hang during boot
Summary: ACPI hang during boot
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: kernel (Show other bugs)
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: i386 Linux
medium
high
Target Milestone: ---
Assignee: Dave Jones
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks: FC3Target
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-10-02 16:00 UTC by S.V.
Modified: 2015-01-04 22:10 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-03 13:50:05 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description S.V. 2004-10-02 16:00:01 UTC
Description of problem:
Hangs during boot immediately after message:
ACPI: IRQ9 SCI: Edge set to Level Trigger

Version-Release number of selected component (if applicable):
FC3 T2 install and rescue boot ISO

How reproducible:
Every time

Steps to Reproduce:
1. Boot from CD
2. Whack "enter" 
3. Freezes during kernel start messages
  
Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 S.V. 2004-10-02 16:01:47 UTC
Hardware description:

Mobo: Asus P4P800
CPU: Intel Prescot P4 2.8mhz 

Comment 2 Bill Nottingham 2004-10-04 16:55:02 UTC
Does it boot with 'acpi=off'?


Comment 3 S.V. 2004-10-06 06:08:05 UTC
Bill,

Same results when entering "linux acpi=off" at boot prompt.

Incidentally, I am using the "rescue ISO" for this test. I assume it
is same or similar to kernel on the installation ISO.

Comment 4 Dave Jones 2004-10-27 05:50:03 UTC
how do the test isos at http://testing.fedora.redhat.com/tree  fare ?


Comment 5 S.V. 2004-11-03 13:50:05 UTC
FIXED!  Bug does not exist in test 3 ISOs.  Verified with both install
and rescue versions.  


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.