Bug 1353994 - [RFE] Deployment Plan: Default Plans loaded after install
Summary: [RFE] Deployment Plan: Default Plans loaded after install
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: openstack-tripleo-common
Version: 10.0 (Newton)
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: rc
: 10.0 (Newton)
Assignee: Jason E. Rist
QA Contact: Ola Pavlenko
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks: 1353793
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-07-08 16:12 UTC by Loic Avenel
Modified: 2016-12-14 15:43 UTC (History)
12 users (show)

Fixed In Version: openstack-tripleo-common-5.2.1-0.20161007114757.cc19d04.el7ost
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-12-14 15:43:15 UTC


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHEA-2016:2948 normal SHIPPED_LIVE Red Hat OpenStack Platform 10 enhancement update 2016-12-14 19:55:27 UTC

Description Loic Avenel 2016-07-08 16:12:32 UTC
When user log-in, a default generic plan is already loaded and ready to use

Comment 2 RHEL Product and Program Management 2016-08-02 11:38:20 UTC
Quality Engineering Management has reviewed and declined this request.
You may appeal this decision by reopening this request.

Comment 4 Anandeep Pannu 2016-08-12 14:34:09 UTC
This is high priority for the UI - having a correct default deployment plan is central to the UI experience for both OSP 9 and OSP 10. 

We have run into some bugs already; see - https://bugs.launchpad.net/tripleo-common/+bug/1612664

I would like to see this being comprehensively tested.

Comment 5 Jason E. Rist 2016-09-21 15:18:39 UTC
https://blueprints.launchpad.net/tripleo-ui/+spec/default-plan

This has been merged upstream and is in OSP9

Comment 6 Jason E. Rist 2016-09-21 15:20:18 UTC
https://review.openstack.org/#/c/371347/

Comment 10 Udi 2016-10-31 07:06:37 UTC
Verified in: openstack-tripleo-ui-1.0.4-2.el7ost.noarch

Comment 13 errata-xmlrpc 2016-12-14 15:43:15 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2016-2948.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.