Bug 135909 - Firstboot hangs
Firstboot hangs
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: firstboot (Show other bugs)
All Linux
medium Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Chris Lumens
David Lawrence
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-10-15 14:52 EDT by Bill Brown
Modified: 2007-11-30 17:07 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-07-06 17:57:35 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Bill Brown 2004-10-15 14:52:06 EDT
Description of problem:
After install firstboot 'hangs' if the connection to the internet
requires a proxy. 

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
Actual results:

Expected results:

Additional info:
Work around, disconnect lan so that pc does not get an IP address.
Comment 1 Adrian Likins 2004-10-18 12:46:19 EDT
Any idea which screen hangs?
Comment 2 Bill Brown 2004-10-18 12:57:46 EDT
All I see is a blank screen, don't even get to first screen of 
the 'firstboot' app. 
Comment 3 Suzanne Hillman 2004-10-18 14:39:05 EDT
Does this happen on multiple machines, or only one?
Comment 4 Bill Brown 2004-10-18 14:56:50 EDT
Have only tried 1 machine  (HP pavilion a450n) it was repeatable as I 
instaled (new install not upgrade) twice on the same box before I 
discovered the work around
Comment 5 Jeremy Katz 2005-07-06 17:57:35 EDT
This should be happier with the release.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.