Bug 135964 - Hald crashes on startup
Hald crashes on startup
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: hal (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Zeuthen
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-15 18:18 EDT by Martin Braun
Modified: 2013-03-05 22:41 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 0.4.0-3
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-10-16 15:10:37 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
debug messages when starting hald and crash location (73.79 KB, text/plain)
2004-10-15 18:21 EDT, Martin Braun
no flags Details

  None (edit)
Description Martin Braun 2004-10-15 18:18:34 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3)
Gecko/20041012

Description of problem:
After upgrading to today's Rawhide (2004/10/15) I noticed that hald
was not running after a restart (/media was empty). I compiled hald
from sources and was able to reproduce the crash.

Version-Release number of selected component (if applicable):
hal-0.4.0-2

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. start hald (/etc/rc.d/init.d/haldaemon start)
2./etc/rc.d/init.d/haldaemon status
3.
    

Actual Results:  hald is stopped

Expected Results:  hald should be running

Additional info:

starting hald manually (/usr/sbin/hald --verbose=yes --daemon=no)
produces a crash (sgfault)
Comment 1 Martin Braun 2004-10-15 18:21:26 EDT
Created attachment 105309 [details]
debug messages when starting hald and crash location
Comment 2 Martin Braun 2004-10-16 15:10:37 EDT
I just installed hal-0.4.0-3. hald now works for me
(No Crashes, proper fstab entries and directories in /media)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.