Bug 136122 - no sound with kernal 2.6.8-1.521
Summary: no sound with kernal 2.6.8-1.521
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-soundcard   
(Show other bugs)
Version: 2
Hardware: i686
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Martin Stransky
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2004-10-18 02:21 UTC by Doug Lovett
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-06-20 10:29:38 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Doug Lovett 2004-10-18 02:21:53 UTC
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3)
Gecko/20040922

Description of problem:
Bad: no sound at all with kernal 2.6.8-1.521, system locks up if s-c-s
is ran in gnome - have to do a "force quit"   

Good:kernal 2.6.5-1.358 works fine. 

System is a AMD 2800 detected on-board sound is-  
Vendor:VIA Technologies
Model VT8233/A8235/8237 AC97 Audio Controller
Module:snd-via82xx

Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Boot to the new kernal, Gnome is the default
2.Try to detect the sound card
3.
    

Actual Results:  reboot the old kernal that works

Additional info:

Comment 1 Bastien Nocera 2005-04-02 17:26:54 UTC
Could you please attach the output of "kudzu -p -c audio" as well as your
/etc/modprobe.conf?


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.