Bug 136135 - [chinput] LE aux window not displayed after switching LE to it
[chinput] LE aux window not displayed after switching LE to it
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: iiimf-le-chinput (Show other bugs)
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Yu Shao
: i18n
Depends On:
Blocks: IIIMF 137149
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-10-18 03:44 EDT by Lawrence Lim
Modified: 2014-03-25 20:51 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version: iiimf-le-chinput-0.3-15
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2004-11-29 02:12:27 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Lawrence Lim 2004-10-18 03:44:45 EDT
Description of problem:
After GIMLET is used to switched LE, in this case to chinput LE, the
LE gets toggle on but the aux window is not displayed. Toggle off the
chinput LE and toggle on the chinput LE again using ctrl-space will
bring the aux window back.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.in gdm login as normal user with traditional chinese / gnome session
2.press ALT-F2 to run dialog
3.ctrl-space to activiate xcin LE
4.use gimlet to switch to chinput LE
5.(chinput LE should be toggle on automatically) enter 'hong'  

Actual results:
chinput LE toggle on

Expected results:
chinput LE toggle on, with aux window

Additional info:
Jens, please reassign bug to iiimf-le-chinput, if you feel this is not
related to gimlet. :)
Comment 1 Jens Petersen 2004-10-18 08:48:25 EDT
The same thing happens when switching to chinput with LE hotmenu,
so I don't think this is a gimlet bug.

[Note this only only happens the first time that chinput
is initialised.]

Also chinput doesn't delete the aux window when switching
away to another LE.
Comment 2 Yu Shao 2004-11-19 01:38:32 EST
I think this has been fixed.
Comment 3 Lawrence Lim 2004-11-21 21:22:40 EST
Tested with iiimf-le-chinput-0.3-14 and im-sdk-12.1-8, unfortunately, the bug
still exist.
Comment 4 Yu Shao 2004-11-23 22:52:42 EST
made patch build iiimf-le-chinput-0.3-15
Comment 6 Lawrence Lim 2004-11-29 02:12:27 EST
Confirmed fixed. Tested with iiimf-le-chinput-0.3-15 and im-sdk-12.1-9.EL.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.