Bug 136619 - Gnome does not open https links in default browser
Gnome does not open https links in default browser
Status: CLOSED RAWHIDE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: gnome-vfs2 (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jonathan Blandford
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-21 04:29 EDT by Ivan Gyurdiev
Modified: 2013-04-02 00:20 EDT (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-30 17:27:52 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ivan Gyurdiev 2004-10-21 04:29:58 EDT
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; rv:1.7.3) Gecko/20041016
Firefox/0.10.1

Description of problem:
I have no idea where this bug belongs, so I'm filing it here.

Gnome apps (for example Evolution, Gaim, Gnome-terminal)
will open http links in the default browser, but not https.
Opening https links does not produce any kind of output in evolution
and gaim, which is not user friendly. In gnome-terminal it results in
an error:

Could not open the address
"https://bugs.eclipse.org/bugs/show_bug.cgi?id=72409":
There was an error launching the default action command associated
with this location.

Version-Release number of selected component (if applicable):
gnome-vfs2-2.8.2-4

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. See comments

    

Additional info:
Comment 1 Ivan Gyurdiev 2004-11-24 19:38:18 EST
What's the status of this?
I heard it was fixed upstream.
Is that true?

It's a really annoying bug.
Comment 2 Ivan Gyurdiev 2004-11-30 17:27:52 EST
This is supposed to be fixed upstream.
Someone told me how to trigger the fix on fedora-list.
Closing.




Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.