Bug 13724 - RH 7.0 beta 3 and ATI Mobility M4 Failed
RH 7.0 beta 3 and ATI Mobility M4 Failed
Status: CLOSED DEFERRED
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: Xconfigurator (Show other bugs)
7.1
i386 Linux
low Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Trond Eivind Glomsrxd
Winston gold
:
: 15133 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2000-07-11 11:01 EDT by Rogelio Noriega
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-07 15:24:22 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
c600cd (2.93 KB, text/plain)
2000-07-12 15:40 EDT, Rogelio Noriega
no flags Details

  None (edit)
Description Rogelio Noriega 2000-07-11 11:01:51 EDT
System Dell latitude C600 portable.

Vidio chipset was recognized as an M3 and cannot be configure.
Comment 1 Trond Eivind Glomsrxd 2000-07-12 13:08:58 EDT
What is the output of lspci -v?
Comment 2 Rogelio Noriega 2000-07-12 15:40:26 EDT
Created attachment 1047 [details]
c600cd
Comment 3 Glen Foster 2000-07-18 16:15:30 EDT
This defect is considered MUST-FIX for Winston Beta-5
Comment 4 Trond Eivind Glomsrxd 2000-07-18 18:27:30 EDT
You're complete sure this is an M4 and not and M3? lspci thinks otherwise... Do
you know what driver it should use?
Comment 5 Glen Foster 2000-07-24 17:53:28 EDT
Please get back with Trond (919.547-0012 x214) about this issue; we want to
resolve/close this defect prior to beta-5 and we need your input/answers. 
Thanks!
Comment 6 Matt Wilson 2000-07-24 18:12:29 EDT
Dell is ready to discuss this during our con call tomorrow
Comment 7 Trond Eivind Glomsrxd 2000-07-25 13:09:46 EDT
We've made some updates to it, please try beta 5.
Comment 8 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-02 08:53:22 EDT
We would still love some feedback on this, against beta 5 or Xconfigurator
4.3.37 ( http://people.redhat.com/teg/xc/ )
Comment 9 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-03 16:19:16 EDT
Entries from Dell have beed added to kudzu, Xconfigurator should be coming soon.
Comment 10 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-04 10:39:40 EDT
Please try new kudzu and Xconfigurator (4.3.40+) from
http://people.redhat.com/teg/xc/
Comment 11 Glen Foster 2000-08-07 11:52:30 EDT
This defect is being re-classified as MUST-FIX for Winston Gold-release
Comment 12 Mick Tantasirikorn 2000-08-07 14:52:01 EDT
The New Kudzu and Xconfigurator did not help.
Comment 13 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-07 14:58:39 EDT
Ugh. It's extremely hard to debug without the hardware.

Can you attach  /etc/sysconfig/hwconf, the resulting /etc/X11/XF86Config-4, one
which works (if you have it) and verify that /etc/X11/X points at
/usr/X11R6/bin/XFree86?
Comment 14 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-07 15:24:20 EDT
OK - it's a prototype, we don't have it and we can't have one. Downgraded.
Comment 15 Glen Foster 2000-08-14 17:32:31 EDT
Marking this defect as DEFERRED for the Winston release due to lack of
reproducibility. It will stay OPEN but it is no longer considered a MUST-FIX for
Winston.  Maybe when we have hardware...
Comment 16 Trond Eivind Glomsrxd 2000-08-15 10:33:12 EDT
*** Bug 15133 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.