Bug 137758 - tracebacks aren't being generated
tracebacks aren't being generated
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Red Hat Network
Classification: Red Hat
Component: RHN/Web Site (Show other bugs)
rhn360
All Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Chris MacLeod
Max Spevack
:
Depends On:
Blocks: 123188
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-10-31 21:55 EST by Max Spevack
Modified: 2005-10-31 17:00 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-03 12:16:52 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Max Spevack 2004-10-31 21:55:09 EST
Description of problem:
In the past, when a 500 is generated in QA or DEV, an email with the
traceback is sent to rhn-dept-list.

That doesn't seem to be happening anymore.

For example, the 500's in this bug (an error in deleting systems)
aren't being emailed out.
https://bugzilla.redhat.com/bugzilla/show_bug.cgi?id=137661
Comment 1 Bret McMillan 2004-10-31 22:05:36 EST
nothing in the traceback code has changed on the web side, and that
wouldn't account for not getting xml tracebacks.

possibly an env issue.  over to cmacleod.
Comment 2 Chris MacLeod 2004-11-01 09:47:21 EST
./conf/qa.rhnweb/etc/rhn/rhn.conf:web.traceback_mail =
rhn-traceback@redhat.com
./conf/qa.rhnxml/etc/rhn/rhn.conf:traceback_mail =
rhn-traceback@redhat.com
./conf/qa.scripts/etc/rhn/rhn.conf:traceback_mail =
rhn-traceback@redhat.com
./conf/qa.scripts/etc/rhn/rhn.conf:dagg.traceback_mail =
rhn-webdev-list@redhat.com
./conf/qa.scripts/etc/rhn/rhn.conf:web.traceback_mail =
rhn-webdev-list@rhn.redhat.com



Current settings in qa.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.