Bug 1378018 - hammer content-view filter list is missing --organization parameter
Summary: hammer content-view filter list is missing --organization parameter
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Content Management
Version: Nightly
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: Unspecified
Assignee: David Davis
QA Contact: Katello QA List
URL:
Whiteboard:
: 1379991 1398677 (view as bug list)
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-09-21 10:34 UTC by Martin Bacovsky
Modified: 2019-04-01 20:27 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-02-21 16:49:54 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 16794 0 None None None 2016-10-04 18:06:55 UTC

Description Martin Bacovsky 2016-09-21 10:34:53 UTC
Description of problem:
When referencing CV by name as in:
  hammer content-view filter list --content-view "Default Organization View"
it is necessary to specify also the org but the command does not allow that.

Version-Release number of selected component (if applicable):
Tested on 6.3 snap:
# rpm -qa|grep hammer_cli_katello
tfm-rubygem-hammer_cli_katello-0.1.0-1.el7.noarch


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. hammer content-view filter list --content-view "Default Organization View" 


Actual results:
Error: Could not find organization. Some search options were missing, please see --help.

Expected results:
No Error

Additional info:
- the command's build_options needs to include organization options.
- it may be applicable for other filter commands where you can specify CV by name

Comment 2 Partha Aji 2016-10-04 18:06:53 UTC
Created redmine issue http://projects.theforeman.org/issues/16794 from this bug

Comment 3 Bryan Kearney 2016-10-04 20:20:38 UTC
Upstream bug component is Content Management

Comment 4 Bryan Kearney 2016-10-17 22:16:22 UTC
Moving this bug to POST for triage into Satellite 6 since the upstream issue http://projects.theforeman.org/issues/16794 has been resolved.

Comment 5 Andrew Kofink 2016-10-31 19:21:05 UTC
*** Bug 1379991 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 6 Andrew Kofink 2016-12-21 19:50:32 UTC
*** Bug 1398677 has been marked as a duplicate of this bug. ***

Comment 7 Djebran Lezzoum 2017-06-30 11:36:36 UTC
validated and verified by test automation 

test log:
______________________________________________________________________________
2017-06-30 14:34:39 - robottelo.ssh - INFO - >>> LANG=en_US.UTF-8  hammer -v -u admin -p changeme --output=csv content-view filter list --organization="YfPa9a" --per-page="10000" --content-view="wxJzEigqMn"
2017-06-30 14:34:41 - robottelo.ssh - INFO - <<< stdout
Filter ID,Name,Type,Inclusion
14,𠥾鼧薷𩜡𣖱𥢇𤶁㻚狂𩰼,package_group,false
______________________________________________________________________________

Comment 8 pm-sat@redhat.com 2018-02-21 16:49:54 UTC
Since the problem described in this bug report should be resolved in a recent advisory, it has been closed with a resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2018:0336


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.