Bug 138198 - "path /media/cdrom does not..." after network install like a valid installation source
"path /media/cdrom does not..." after network install like a valid installati...
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: system-config-packages (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Jeremy Katz
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-05 11:46 EST by Toni Willberg
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2004-11-10 14:12:34 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Toni Willberg 2004-11-05 11:46:14 EST
Version-Release number of selected component (if applicable):
system-config-packages-1.2.20-1

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. do a fresh network installation of FC3-devel
2. remove all possible CD's from the drive
3. "Applications > System Settings > Add/Remove applications".

Actual Results:  a dialog pops up:

"Installation Tree Not Found.

The path /media/cdrom does not look
like a valid installation source."

Pressing [OK] makes the whole app disappear.



Expected Results:  
* Perhaps asking user where he wants to look packages from (or to
insert a CD).
* Not to exit after pressing [OK]
Comment 1 Jeremy Katz 2004-11-05 11:52:55 EST
Do you have the comps package installed?
Comment 2 Toni Willberg 2004-11-05 12:07:58 EST
"package comps is not installed"

I did "clean" installation from network and didn't modify any package
selections. I selected "Personal Workstation" package set.
Comment 3 Jeremy Katz 2004-11-08 09:31:55 EST
Did you install from the devel tree (rawhide)?  If so, then it
probably just had the comps package build break and then the comps
package just can't be installed
Comment 4 Toni Willberg 2004-11-10 14:12:34 EST
Yes, it was rawhide.

Unfortunately my laptop's HD just broken. Can't test if it works with
release version right now... =)

I'll close this now. Anyone feel free to reopen if needed...

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.