Bug 138339 - After installing langpack.xpi, translation message doesn't appear .
After installing langpack.xpi, translation message doesn't appear .
Status: CLOSED CURRENTRELEASE
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: firefox (Show other bugs)
rawhide
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Christopher Aillon
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-08 08:24 EST by sangu
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version: 1.0.7-1.1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2006-02-16 00:53:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description sangu 2004-11-08 08:24:49 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3)
Gecko/20041104 Firefox/1.0RC1

Description of problem:
After installing langpack.xpi, translation message doesn't appear.

But excuted "firefox -UIlocale ko_KR" in gnome-terminal, translation
message appears.

Version-Release number of selected component (if applicable):
firefox-0.99-1.0RC1.3

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Install langpack.xpi
2. Restart firefox
3.
    

Actual Results:  Translation message doesn't appear.

Expected Results:  translation message appear in firefox 

Additional info:

http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/latest-0.11-l10n/firefox-1.0.ko-KR.langpack.xpi
Comment 1 Kyrre Ness Sjøbæk 2005-09-11 16:58:11 EDT
I am pretty shure this can be closed as "FIXED", translations are OK at least on
FC4. (norwegian-bokmål here). But i'm filing another bug about DEER PARK, as
they are missing there. (this is firefox 0.99. FC3 devel?)

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.