Bug 138513 - little typo in init script
little typo in init script
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: autofs (Show other bugs)
All Linux
medium Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Jeffrey Moyer
Brock Organ
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-11-09 13:33 EST by Florian Effenberger
Modified: 2007-11-30 17:10 EST (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2005-03-14 14:08:19 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Add a space after "Starting automounter:" (596 bytes, patch)
2004-11-15 15:14 EST, Jeffrey Moyer
no flags Details | Diff

  None (edit)
Description Florian Effenberger 2004-11-09 13:33:47 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; de-DE; rv:1.7.5)
Gecko/20041108 Firefox/1.0

Description of problem:
There is a little typo in the init script.

"automount starten:Keine Einhängepunkte definiert"

There is a space missing after ":".

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:

Additional info:
Comment 1 Jeffrey Moyer 2004-11-15 15:14:26 EST
Created attachment 106749 [details]
Add a space after "Starting automounter:"

This patch should fix the bug.	I'll see about getting it into the next round
of updates.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.