Bug 1399597 - Dasboard, incorrectly displayed graphics, load level CPU, memory, disk usage
Summary: Dasboard, incorrectly displayed graphics, load level CPU, memory, disk usage
Keywords:
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Alias: None
Product: ovirt-engine-dashboard
Classification: oVirt
Component: Core
Version: unspecified
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
medium
Target Milestone: ovirt-4.1.1
: ---
Assignee: Vojtech Szocs
QA Contact: Pavel Novotny
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-11-29 11:26 UTC by Mishanin Denis
Modified: 2020-06-16 13:16 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-02-09 11:34:49 UTC
oVirt Team: Metrics
den.mishanin: needinfo-
den.mishanin: needinfo-
rule-engine: ovirt-4.1+


Attachments (Terms of Use)
ovirt_engine_history (13.07 MB, text/plain)
2016-11-29 12:19 UTC, Mishanin Denis
no flags Details
Dasboard (94.31 KB, image/png)
2016-11-29 12:21 UTC, Mishanin Denis
no flags Details
Dasboard (9.70 KB, image/png)
2016-11-29 12:21 UTC, Mishanin Denis
no flags Details
Dasboard (146.40 KB, image/png)
2016-11-29 12:22 UTC, Mishanin Denis
no flags Details
ovirt-engine-dwhd (2.32 KB, text/plain)
2016-11-29 12:23 UTC, Mishanin Denis
no flags Details
engine (15.00 MB, text/plain)
2016-11-29 12:25 UTC, Mishanin Denis
no flags Details

Description Mishanin Denis 2016-11-29 11:26:24 UTC
Description of problem:
Dasboard, incorrectly displayed graphics processor is not displayed data, memory, disk volume.  I installed 3 hosts with glusterfs. After installation everything worked fine and the data is displayed correctly, but then everything was as follows.

Version-Release number of selected component (if applicable):
oVirt Engine Version: 4.0.5.5-1.el7.centos

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:

Comment 1 Mishanin Denis 2016-11-29 12:19:29 UTC
Created attachment 1225796 [details]
ovirt_engine_history

Comment 2 Mishanin Denis 2016-11-29 12:21:13 UTC
Created attachment 1225797 [details]
Dasboard

Comment 3 Mishanin Denis 2016-11-29 12:21:42 UTC
Created attachment 1225798 [details]
Dasboard

Comment 4 Mishanin Denis 2016-11-29 12:22:13 UTC
Created attachment 1225799 [details]
Dasboard

Comment 5 Mishanin Denis 2016-11-29 12:23:41 UTC
Created attachment 1225800 [details]
ovirt-engine-dwhd

Comment 6 Mishanin Denis 2016-11-29 12:25:16 UTC
Created attachment 1225801 [details]
engine

Comment 7 Oved Ourfali 2016-11-29 13:02:10 UTC
Shirly, can you take a look?
(I saw that's the one you started talking to in the ovirt mailing list)

Comment 8 Shirly Radco 2016-12-11 13:39:13 UTC
Did you try to restart engine and ovirt_engine_dwhd services?
I see the error is that engine is not updating statistics.

Comment 9 Shirly Radco 2017-01-24 10:12:46 UTC
Any update on this issue?
Was it resolved?

Comment 10 Sandro Bonazzola 2017-01-25 07:55:17 UTC
4.0.6 has been the last oVirt 4.0 release, please re-target this bug.

Comment 11 Shirly Radco 2017-02-09 11:34:49 UTC
Closing this for now, since I do not have enough data.
Please reopen if problem still exists.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.