Bug 1400001 - The label on the browser's tab still says "TripleO"
Summary: The label on the browser's tab still says "TripleO"
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: openstack-tripleo-ui
Version: 10.0 (Newton)
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium
Target Milestone: ga
: 10.0 (Newton)
Assignee: Jason E. Rist
QA Contact: Ola Pavlenko
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2016-11-30 09:10 UTC by Udi
Modified: 2016-12-14 16:35 UTC (History)
9 users (show)

Fixed In Version: openstack-tripleo-ui-1.0.5-3.el7ost
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2016-12-14 16:35:11 UTC


Attachments (Terms of Use)
Screenshot (9.55 KB, image/png)
2016-11-30 09:10 UTC, Udi
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHEA-2016:2948 normal SHIPPED_LIVE Red Hat OpenStack Platform 10 enhancement update 2016-12-14 19:55:27 UTC

Description Udi 2016-11-30 09:10:35 UTC
Created attachment 1226197 [details]
Screenshot

Description of problem:
In the re-branded director ui, we left out the label on the browser's tab which still says "TripleO".

See attached screenshot.

Comment 2 Anandeep Pannu 2016-11-30 19:22:58 UTC
This is extremely low risk - we should fix this ASAP.

Comment 5 errata-xmlrpc 2016-12-14 16:35:11 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHEA-2016-2948.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.