Bug 140336 - /lib/modules/.../build is not installed by kernel-2.6.9-1.675_EL
/lib/modules/.../build is not installed by kernel-2.6.9-1.675_EL
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 4
Classification: Red Hat
Component: kernel (Show other bugs)
4.0
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Dave Jones
Brian Brock
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2004-11-22 08:43 EST by Taco Scargo
Modified: 2015-01-04 17:12 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-01-17 17:59:35 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Taco Scargo 2004-11-22 08:43:33 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686;
chrome://navigator/locale/navigator.properties; rv:1.7.5)
Gecko/20041107 Firefox/1.0

Description of problem:
After up2dating my fresh RHEL4 WS beta 2 installation and installing
kernel-2.6.9-1.675_EL, the files in /lib/modules/.../build are not
present anymore while they are needed to build additional modules.

The files are present in the directory included in kernel-2.6.9-1.648_EL

Version-Release number of selected component (if applicable):
kernel-2.6.9-1.675_EL

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. install RHEL4 WS beta 2
2. run up2date and install the new kernel
3. try to locate the build directory in /lib/modules/.../
    

Actual Results:  Directory is not present

Expected Results:  Directory should be present

Additional info:
Comment 2 Dave Jones 2005-01-17 17:59:35 EST
you need the -devel package installed.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.