Bug 1411074 - Latest cv version is not listed in composite content view while adding new cv into ccv.
Summary: Latest cv version is not listed in composite content view while adding new c...
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: Content Views
Version: 6.2.4
Hardware: x86_64
OS: All
medium
medium
Target Milestone: Unspecified
Assignee: satellite6-bugs
QA Contact: jcallaha
URL:
Whiteboard:
Depends On: 1177766
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-01-08 07:03 UTC by Ranjan Kumar
Modified: 2021-03-11 14:53 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-02-21 16:54:37 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
available version of content view (75.46 KB, image/png)
2017-01-08 07:03 UTC, Ranjan Kumar
no flags Details
version listed in ccv (76.37 KB, image/png)
2017-01-08 07:04 UTC, Ranjan Kumar
no flags Details
verification screenshot (30.82 KB, image/png)
2018-01-29 18:35 UTC, jcallaha
no flags Details

Description Ranjan Kumar 2017-01-08 07:03:27 UTC
Created attachment 1238320 [details]
available version of content view

Description of problem:
When adding new content view into composite content view and if the content view is having only one published version(suppose 5.0) it display incorrect version(1.0) of content view. 

Version-Release number of selected component (if applicable):
6.1.8

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Create content view called cv1.
2  publish 2 versions of the cv1.
3. Now delete the version 1.0 of cv1.
4. Create a composite content view ccv1.
5. Go to ccv1 -> content view -> Add, it display version 1.0 for cv1

Actual results:
The versions are incorrect

Expected results:
The versions should be the latest

Additional info:
Attached is a screen shot of the issue.

Comment 1 Ranjan Kumar 2017-01-08 07:04:47 UTC
Created attachment 1238321 [details]
version listed in ccv

Comment 3 Brad Buckingham 2017-01-10 22:55:19 UTC
The issue described by this bugzilla has been addressed in the upstream and will be included as part of the solution to bug 1177766.  Due to the complexity of that solution, it will not be available until Satellite 6.3.

Comment 4 jcallaha 2018-01-29 18:35:34 UTC
Verified in Satellite 6.3 Snap 33.

Followed the verification steps in the original report. After creating the CCV, I see just the 2.0 version, as expected.

See verification screenshot.

Comment 5 jcallaha 2018-01-29 18:35:55 UTC
Created attachment 1387946 [details]
verification screenshot

Comment 6 pm-sat@redhat.com 2018-02-21 16:54:37 UTC
Since the problem described in this bug report should be resolved in a recent advisory, it has been closed with a resolution of ERRATA.
> > 
> > For information on the advisory, and where to find the updated files, follow the link below.
> > 
> > If the solution does not work for you, open a new bug report.
> > 
> > https://access.redhat.com/errata/RHSA-2018:0336


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.