Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be unavailable on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 1411361 - htcacheclean is not working as expected [NEEDINFO]
Summary: htcacheclean is not working as expected
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: JBoss Enterprise Web Server 2
Classification: JBoss
Component: httpd
Version: 2.1.0
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
high
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: George Zaronikas
QA Contact: Jan Onderka
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-01-09 14:50 UTC by Patrick
Modified: 2020-12-14 07:59 UTC (History)
5 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2019-06-13 12:20:12 UTC
Type: Bug
jonderka: needinfo? (gzaronik)


Attachments (Terms of Use)

Description Patrick 2017-01-09 14:50:02 UTC
Description of problem:

Hello, 

Customer reports that htcacheclean is not cleaning the cache from the bellow command:

htcacheclean -d60  -t -l128M -p/travail/sys0/ewebserver/domains/ewspnle/common-cache


Version-Release number of selected component (if applicable):


How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.setup some caching using mod_disk_cache
2.generate some cache  
3.try to clean using htcacheclean


Actual results:
Cache not cleaned to remain on the specified size

Expected results:

The directory should be maintained on the specified size


Additional info:

Comment 1 Patrick 2017-05-15 06:49:27 UTC
Hello,


Any update on this bz please?


Cheers


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.