Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 1412365 - Not possible to change the template in pool [NEEDINFO]
Summary: Not possible to change the template in pool
Keywords:
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Alias: None
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: Frontend.WebAdmin
Version: ---
Hardware: x86_64
OS: Linux
unspecified
high
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: bugs@ovirt.org
QA Contact: Pavel Stehlik
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-01-11 20:56 UTC by mindenamiszemet
Modified: 2017-01-31 08:39 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-01-31 08:39:06 UTC
oVirt Team: Virt
tjelinek: needinfo? (mindenamiszemet)
tjelinek: needinfo? (mindenamiszemet)


Attachments (Terms of Use)
The error (173.33 KB, image/png)
2017-01-11 20:56 UTC, mindenamiszemet
no flags Details

Description mindenamiszemet 2017-01-11 20:56:33 UTC
Created attachment 1239619 [details]
The error

Description of problem:

I create a new sub-template use one of the pool member, i i try to change the pool template version, but i get a UI error every time. I try to restart everything, but no success.

Version-Release number of selected component (if applicable):

4.0.6

How reproducible:

Create a subtemplate and try to accept it one of pool.

Steps to Reproduce:
1. create a sub-template
2. try to accept it a pool


Actual results:
error

Expected results:
it change the template version.

Additional info:


Part of the log:

2017-01-11 15:48:55,367 ERROR [org.ovirt.engine.ui.frontend.server.gwt.OvirtRemoteLoggingService] (default task-20) [] Permutation name: B2E004F686D512A3A66DF0F1CF$
2017-01-11 15:48:55,367 ERROR [org.ovirt.engine.ui.frontend.server.gwt.OvirtRemoteLoggingService] (default task-20) [] Uncaught exception: com.google.gwt.event.sha$
 __gwt$exception: <skipped>: Cannot read property 'Wg' of undefined
        at Unknown.Ev(webadmin-0.js@25638)
        at Unknown.Mv(webadmin-0.js@41)
        at Unknown.b8(webadmin-0.js@19)
        at Unknown.e8(webadmin-0.js@19)
        at Unknown.o7(webadmin-0.js@117)
        at Unknown.nq(webadmin-0.js@26)
        at Unknown.xq(webadmin-0.js@24358)
        at Unknown.Y2(webadmin-0.js@149)
        at Unknown.pq(webadmin-0.js@112)
        at Unknown.naf(webadmin-0.js@1704)
        at Unknown.X$e(webadmin-0.js@85)
        at Unknown.Z0e(webadmin-0.js@46)
        at Unknown.Sx(webadmin-0.js@29)
        at Unknown.Wx(webadmin-0.js@57)
        at Unknown.eval(webadmin-0.js@54)
        at Unknown.NC(webadmin-0.js@20)
        at Unknown.T9e(webadmin-0.js@98)
        at Unknown.Qxl(webadmin-0.js@17267)
        at Unknown.naf(webadmin-0.js@1322)
        at Unknown.X$e(webadmin-0.js@85)
        at Unknown.W$e(webadmin-0.js@60)
        at Unknown.X0e(webadmin-0.js@52)
        at Unknown.Sx(webadmin-0.js@29)
        at Unknown.Wx(webadmin-0.js@57)
        at Unknown.eval(webadmin-0.js@54)
Caused by: com.google.gwt.core.client.JavaScriptException: (TypeError)
 __gwt$exception: <skipped>: Cannot read property 'Wg' of undefined
        at Unknown.sFq(webadmin-0.js@133)
        at Unknown.Xqq(webadmin-0.js@497)
        at Unknown.nnq(webadmin-0.js@103)
        at Unknown.vnq(webadmin-0.js@12141)
        at Unknown.axl(webadmin-0.js@101)
        at Unknown.qKk(webadmin-151.js@151447)
        at Unknown.r3(webadmin-0.js@5970)
        at Unknown.S2(webadmin-0.js@5625)
        at Unknown.y7(webadmin-0.js@209)
        at Unknown.o7(webadmin-0.js@59)
        ... 20 more

Comment 1 Vojtech Szocs 2017-01-12 17:20:03 UTC
Please yum/dnf install following package:

  ovirt-engine-webadmin-portal-debuginfo

restart Engine, clean your browser cache, reproduce the problem again and post the error in ui.log (it should contain more detailed information about the problem).

Comment 2 Oved Ourfali 2017-01-15 10:38:55 UTC
Moving to virt as this is a virt use case. 
If it turns out to be a ux infra issue then move back to ux.

Comment 3 Tomas Jelinek 2017-01-18 07:02:31 UTC
please follow the instructions from comment 1 and attach the unobfuscated logs.

Comment 4 Tomas Jelinek 2017-01-25 08:26:49 UTC
Any chance to get the logs? I can not simulate the issue on my env...

Comment 5 Tomas Jelinek 2017-01-31 08:39:06 UTC
ok, I can not simulate it and the logs are not really helpful when not obfuscated. Closing as not enough info. Please feel free to reopen if you will hit it again and will have the logs.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.