Bugzilla (bugzilla.redhat.com) will be under maintenance for infrastructure upgrades and will not be available on July 31st between 12:30 AM - 05:30 AM UTC. We appreciate your understanding and patience. You can follow status.redhat.com for details.
Bug 1414231 - Undercloud installer should not provide default value that would cause QCI OSP deployment to fail
Summary: Undercloud installer should not provide default value that would cause QCI OS...
Keywords:
Status: NEW
Alias: None
Product: Red Hat Quickstart Cloud Installer
Classification: Red Hat
Component: ISO Installer
Version: 1.1
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
unspecified
Target Milestone: ---
: ---
Assignee: John Matthews
QA Contact: Sudhir Mallamprabhakara
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-01-18 05:58 UTC by Julie
Modified: 2017-01-19 15:00 UTC (History)
2 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Julie 2017-01-18 05:58:09 UTC
Version-Release number of selected component (if applicable):
Latest ISO.

Steps to Reproduce:
1. Run fusor-undercloud-installer
2. at "Set your resolvable Fully Qualified Domain Name:", see default value is localhost.localdomain
3. at "Enter the DNS nameserver to use for the Overcloud", see default value is 127.0.0.1

Expected results:
To not provide a default value for these items, in case users just press Enter to all the questions.

My understanding is that if these default values are used, the undercloud will install successfully, but later on, when user deploys an OSP deployment (during node registration), there will be issues. 

Kind regards,
Julie


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.