Bug 1415756 - [Azure LB] - broken table in List view
Summary: [Azure LB] - broken table in List view
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.7.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: 5.7.1
Assignee: Brian McLaughlin
QA Contact: Jeff Teehan
URL:
Whiteboard: load_balancer:azure:sdn
Depends On: 1387603
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-01-23 16:14 UTC by Satoe Imaishi
Modified: 2017-02-27 19:30 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version: 5.7.1.0
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of: 1387603
Environment:
Last Closed: 2017-02-27 19:30:10 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: Azure
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2017:0320 0 normal SHIPPED_LIVE Moderate: CFME 5.7.1 bug fixes and enhancement update 2017-02-28 00:13:26 UTC

Comment 2 Jeff Teehan 2017-01-25 19:36:43 UTC
Took me a while to figure out you need to be in list view.

Anyway, compare the screens for 5.7.0.17 to 5.7.1.0.0 and the columns are now lined up correctly.

Moving to verified as tested on 10.16.7.73 with version 5.7.1.0.20170124142149_8a5f4d5 vs 10.16.7.79 with version 5.7.0.17.20161219135818_725f92f

Comment 4 errata-xmlrpc 2017-02-27 19:30:10 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://rhn.redhat.com/errata/RHSA-2017-0320.html


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.