Bug 1420874 - Credential Error with AWS Provider [NEEDINFO]
Summary: Credential Error with AWS Provider
Keywords:
Status: CLOSED NOTABUG
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Providers
Version: 5.7.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
high
Target Milestone: GA
: cfme-future
Assignee: Greg Blomquist
QA Contact: Matouš Mojžíš
URL:
Whiteboard: ec2:http_proxy:provider
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-02-09 17:31 UTC by Saif Ali
Modified: 2020-03-11 15:46 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-02-13 17:40:01 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: CFME Core
Target Upstream Version:
myoder: needinfo? (gblomqui)


Attachments (Terms of Use)

Description Saif Ali 2017-02-09 17:31:00 UTC
Description of problem:
We have valid credentials and they work when initially configuring the provider.  The provider is able to inventory all information from AWS through the credentials.  In the initial state of authentication the "default credentials" field of the Provider configuration page shows "valid" .  After a few minutes the provider configuration page changes to a state of "error" for the "default credentials" field.  By choosing the check authentication option again in the Provider configuration page, the value changes back to valid and the credentials check is successfully.  A few minutes later, the error re-appears.  This has been tested and demonstrated numerous times.  When using the same credentials in another ManageIQ instance, the credentials remain valid.

Version-Release number of selected component (if applicable):
4.2

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1.
2.
3.

Actual results:


Expected results:


Additional info:


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.