Bug 1420934 - Wrong unit used in DB table Utilization graphs
Summary: Wrong unit used in DB table Utilization graphs
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.7.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: 5.8.0
Assignee: Robin Knaur
QA Contact: Nandini Chandra
URL:
Whiteboard: ui
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-02-09 22:28 UTC by Nandini Chandra
Modified: 2017-05-31 14:34 UTC (History)
6 users (show)

Fixed In Version: 5.8.0.4
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-05-31 14:34:15 UTC
Category: Bug
Cloudforms Team: CFME Core
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
screen shot of DB Utilization page with wrong memory unit (197.49 KB, image/png)
2017-02-09 22:29 UTC, Nandini Chandra
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2017:1367 normal SHIPPED_LIVE Moderate: CFME 5.8.0 security, bug, and enhancement update 2017-05-31 18:16:03 UTC

Description Nandini Chandra 2017-02-09 22:28:32 UTC
Description of problem:
-----------------------
Tool tip values and values on the Y-axis in the DB table Utilization graphs have wrong unit.

See attached screen shot.The size table shows 62.8 MB, 63 MB.However, the tool tip values shows 'B' instead of 'MB'. Also, the values on the Y-axis have the wrong unit(B instead of MB).


Version-Release number of selected component (if applicable):
-------------------------------------------------------------
5.7.1


How reproducible:
----------------
Always


Steps to Reproduce:
-------------------
1.Navigate to Configure-> Diagnostics.
2.Under VMDB, click a CB table that has wasted space.For eg: metric_rollups
3.Click 'Utilization' tab.Zoom in on the size graph.



Actual results:
---------------
The Tool tip values and the values on the Y-axis have wrong unit.


Expected results:
-----------------
The Tool tip values and the values on the Y-axis should have the right unit.


Additional info:
----------------

Comment 2 Nandini Chandra 2017-02-09 22:29:17 UTC
Created attachment 1248914 [details]
screen shot of DB Utilization page with wrong memory unit

Comment 4 Nandini Chandra 2017-03-22 21:37:34 UTC
Verified in 5.8.0.7

Comment 6 errata-xmlrpc 2017-05-31 14:34:15 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2017:1367


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.