Bug 1427269 - Missing icon on Templates page on SSUI
Summary: Missing icon on Templates page on SSUI
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - Service
Version: 5.8.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
medium
Target Milestone: GA
: 5.8.0
Assignee: Chris Hale
QA Contact: Shveta
URL:
Whiteboard: ssui
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-02-27 18:02 UTC by Nandini Chandra
Modified: 2017-05-31 14:37 UTC (History)
7 users (show)

Fixed In Version: 5.8.0.6
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-05-31 14:37:00 UTC
Category: ---
Cloudforms Team: ---
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
Screen shot of missing icon on SSUI Templates page (19.69 KB, image/png)
2017-02-27 18:02 UTC, Nandini Chandra
no flags Details


Links
System ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Product Errata RHSA-2017:1367 normal SHIPPED_LIVE Moderate: CFME 5.8.0 security, bug, and enhancement update 2017-05-31 18:16:03 UTC

Description Nandini Chandra 2017-02-27 18:02:33 UTC
Created attachment 1258174 [details]
Screen shot of missing icon on SSUI Templates page

Description of problem:
-----------------------
Missing icon on Templates page on SSUI. See attached screen shot.


Version-Release number of selected component (if applicable):
-----------------------------------------------
5.8


How reproducible:
-----------------
Always


Steps to Reproduce:
-------------------
1.
2.
3.


Actual results:
---------------


Expected results:
-----------------


Additional info:
----------------

Comment 2 Chris Hale 2017-02-27 19:26:12 UTC
Nandani, do you have an environment I could access to observe this bug in action?

Comment 4 Chris Hale 2017-03-06 16:52:24 UTC
I have discussed this with the API team and it looks like it will take a fix from them in order for us to get the icons to show up.  I will update this ticket when all is set and it can be tested.

Comment 5 Chris Hale 2017-03-08 15:26:19 UTC
Here is the GH PR that addresses this issue.  https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-service/pull/569

Comment 6 Shveta 2017-03-21 20:20:54 UTC
Fixed .
Verified in master.20170321141428_a143dcd

Comment 8 errata-xmlrpc 2017-05-31 14:37:00 UTC
Since the problem described in this bug report should be
resolved in a recent advisory, it has been closed with a
resolution of ERRATA.

For information on the advisory, and where to find the updated
files, follow the link below.

If the solution does not work for you, open a new bug report.

https://access.redhat.com/errata/RHSA-2017:1367


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.