Bug 143176 - hald dumps core at startup
hald dumps core at startup
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 142183
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: hal (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Zeuthen
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2004-12-16 21:19 EST by Jamie Zawinski
Modified: 2013-03-05 22:42 EST (History)
1 user (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2006-02-21 14:07:43 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)
Here's the log: (166.78 KB, text/plain)
2004-12-16 21:19 EST, Jamie Zawinski
no flags Details

  None (edit)
Description Jamie Zawinski 2004-12-16 21:19:02 EST
From Bugzilla Helper:
User-Agent: Mozilla/5.0 (X11; U; Linux i686; en-US; rv:1.7.3)

Description of problem:
I noticed that hald was not running, so I ran it with
  --verbose=yes --daemon=no
and apparently it's dumping core.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1. init.d/hald tries to start it.
2. ...
3. profit!

Additional info:

Fedora Core release 3 (Heidelberg)
Linux 2.6.9-1.681_FC3 #1 Thu Nov 18 15:10:10 EST 2004 i686 athlon i386
Comment 1 Jamie Zawinski 2004-12-16 21:19:33 EST
Created attachment 108770 [details]
Here's the log:
Comment 2 David Zeuthen 2004-12-16 21:26:35 EST
Right - this is a popular bug - it's being tracked in bug 142183; a
workaround, for now, is installing an older glib2 package.

*** This bug has been marked as a duplicate of 142183 ***
Comment 3 Red Hat Bugzilla 2006-02-21 14:07:43 EST
Changed to 'CLOSED' state since 'RESOLVED' has been deprecated.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.