Bug 14322 - xf86cfg has blank icons and crashes
Summary: xf86cfg has blank icons and crashes
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386 Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Preston Brown
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-07-20 16:41 UTC by David Balažic
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-08-30 08:01:00 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
stderr output of xf86cfg (16.13 KB, text/plain)
2000-07-20 16:43 UTC, David Balažic
no flags Details

Description David Balažic 2000-07-20 16:41:51 UTC
I installed xf86cfg ( from disk 2 or power-tools ) from 
XFree 4.x , but it doesn't work.

After start it tries to display some icons, but they are
all blank. If I choose "Configure Modeline" in the upper
menu, then it freezes. Everything freezes , only the mouse 
pointer is alive. VT switching doesn't work, SysReq has no
effect. I had to hard reset or power-down.

It also spewed a lot of output on stderr , I attached it
as a text file.

Comment 1 David Balažic 2000-07-20 16:43:41 UTC
Created attachment 1347 [details]
stderr output of xf86cfg

Comment 2 David Balažic 2000-08-16 15:08:31 UTC
A lot better in pinstripe. Mostly works.
I just couldn't figure out how to add additional VESA
modes, like 1024x768. Also couldn't set the screen size
and position for any mode except 640x480x60.


Comment 3 David Balažic 2000-08-30 08:00:58 UTC
Pretty much the same in RC1.

Comment 4 Preston Brown 2000-09-11 18:52:40 UTC
we don't support xf86cfg, only Xconfigurator.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.