Bug 14420 - After Image is transfered to hd install stops
Summary: After Image is transfered to hd install stops
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: anaconda   
(Show other bugs)
Version: 7.1
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Michael Fulbright
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2000-07-21 19:06 UTC by Scott Collins
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2000-07-21 23:10:04 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Scott Collins 2000-07-21 19:06:18 UTC
Both the graphical and text installs get to the point where the install
image is transfered to the hard drive and then Installing Packages just
sits there doing nothing, there is no CD-ROM activity, no hard drive
activity, nothing. Switiching to other terminals to see what's happening
doesn't show any errors, last few lines:

Alt-F3
* {'hdb1': '/boot', 'hdb5': '/'}

Alt-F4
<6>Adding Swap: 136512k swap-space (priority -1)
<4>EXT2-fs warning: mounting unchecked fs, running e2fsck is recommended
<4>EXT2-fs warning: mounting unchecked fs, running e2fsck is recommended

The system:
AMD K-6 400MHz, 256MB Ram, Maxtor 90845 D4 & Seagate ST38422A, 2 (two) IDE
CD-ROM drives 40x, Intel 82557, STB Velocity 128

Comment 1 Bill Nottingham 2000-07-21 23:10:02 UTC
Use the updated boot image.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.