Bug 1446 - Redirect XGA/VGA-port do not work
Redirect XGA/VGA-port do not work
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: X11R6-contrib (Show other bugs)
5.2
All Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: David Lawrence
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-03-07 06:06 EST by delboth
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-22 14:35:51 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description delboth 1999-03-07 06:06:33 EST
Redirect XGA/VGA-port

I have just installed Red Hat 5.2 on my LAP-TOP machine
Digital HiNote VP 700 (233 MHz, 2 GB HD, 64 MB RAM, 2MB XGA
card). I will use this machine to marked and show Red Hat
LINUX for KEY developer (seminar).

The machine with X-Windows works fine, but when I connect it
to a external monitor it's all black on the external
monitor. If I have alfanumeric screen (terminal-screen)) it
works fine on the external monitor. If I install Windows 95
or Windows NT it works fine on external
monitor. My LAPTOP screen is 1024x769 XVGA. The buttons to
redirect to external monitor do not work on Red Hat 5.2, if
it is a X-Windows screen?

Yours David Elboth

delboth@c2i.net





------- Email Received From  David Elboth <delboth@c2i.net> 03/10/99 05:00 -------

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.