Bug 1448 - mpg123 0.59q-2 doesn't work
Summary: mpg123 0.59q-2 doesn't work
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: mpg123-0.59pre
Version: 6.0
Hardware: i386
OS: Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Mike Maher
QA Contact:
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 1999-03-07 16:25 UTC by Alexander L. Belikoff
Modified: 2008-05-01 15:37 UTC (History)
0 users

Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-03-24 22:43:37 UTC


Attachments (Terms of Use)

Description Alexander L. Belikoff 1999-03-07 16:25:09 UTC
mpg123 gives the following message:

$ mpg123 /mnt/cdrom/erasure/dk03_02.wav
High Performance MPEG 1.0/2.0/2.5 Audio Player for Layer 1,2
and 3.
Version 0.59q (1999/Jan/26). Written and copyrights by
Michael Hipp.
Uses code from various people. See 'README' for more!
THIS SOFTWARE COMES WITH ABSOLUTELY NO WARRANTY! USE AT YOUR
OWN RISK!
opening socket, format = 0x00001021 at -1 Hz
unsupported playback rate: -1
audio: Connection refused



An old version, I used for RedHat 4.2 works fine:

$ /mnt/dsk2/usr/bin/mpg123 /mnt/cdrom/foo/foo_*
High Performance MPEG 1.0/2.0/2.5 Audio Player for Layer 1,
2 and 3.
Version 0.59o (1998/Feb/08). Written and copyrights by
Michael Hipp.
Uses code from various people. See 'README' for more!
THIS SOFTWARE COMES WITH ABSOLUTELY NO WARRANTY! USE AT YOUR
OWN RISK!

Directory: /mnt/cdrom/foo/
Playing MPEG stream from foo_01.wav ...
Junk at the beginning
Skipped RIFF header!
MPEG 1.0 layer III, 112 kbit/s, 44100 Hz joint-stereo

Comment 1 Alexander L. Belikoff 1999-03-16 15:56:59 UTC
still broken in 5.8.6 (mpg123-0.59q-3)

Comment 2 Cristian Gafton 1999-03-19 03:48:59 UTC
assigned to mike maher

Comment 3 Mike Maher 1999-03-24 22:43:59 UTC
mpg123 should be used to decode mp3's.  The use of this is for mp3's
not wav files.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.