Bug 1451 - Installation of lilo fails for multiple partitions/disks
Installation of lilo fails for multiple partitions/disks
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 1742
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: lilo (Show other bugs)
5.2
i386 Linux
high Severity high
: ---
: ---
Assigned To: Matt Wilson
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 1999-03-08 08:13 EST by wtlovely
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 1999-04-01 00:58:12 EST
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description wtlovely 1999-03-08 08:13:31 EST
At the end of the install for 5.2 the user is asked where
lilo should be installed.  I selected Master Boot Record.
The write of the loader to the Boot Record failed.  I tried
and tried to install lilo via the normal install.
Eventually I found that the installer had written a
lilo.conf file that was too big to be written to the
boot sector.  So I removed some entries and then ran lilo.
I would think that a safeguard would be in place to
keep lilo.conf from growing to be too big.
Comment 1 Matt Wilson 1999-04-01 00:57:59 EST
it's not that the lilo entries were too big - it's probably that there
was an entry for "dos" in the lilo configuration pointing at a dos
filesystem that didn't have a valid boot block on it.
Comment 2 Matt Wilson 1999-04-01 00:58:59 EST
*** This bug has been marked as a duplicate of 1742 ***

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.