Bug 1459072 - [from Bug 1440176] A template created from a HA VM with leases doesn't keep the lease config (only HA config)
[from Bug 1440176] A template created from a HA VM with leases doesn't keep t...
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: BLL.Storage (Show other bugs)
4.2.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified (vote)
: ovirt-4.2.0
: ---
Assigned To: Tal Nisan
Raz Tamir
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-06 04:35 EDT by Carlos Mestre González
Modified: 2017-06-06 12:05 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-06-06 12:05:08 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Storage
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
rule-engine: ovirt‑4.2+


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Carlos Mestre González 2017-06-06 04:35:13 EDT
Description of problem:
As https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1440176 but still applies to 4.2.0-0.0.master.20170531203202.git1bf6667.el7.centos
Comment 1 Tal Nisan 2017-06-06 06:07:20 EDT
Carlos, I've just checked on 4.2:

Create a VM with lease on an SD
Create a template from the VM
Create a new VM from the template
Click on "Edit VM" - the correct SD appaers

How did you test it?
Comment 2 Carlos Mestre González 2017-06-06 12:05:08 EDT
I re-run it again and seems to work, maybe I got the version wrong in the previous comment.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.