Bug 1459171 - Cannot filter report with custom attributes
Cannot filter report with custom attributes
Status: POST
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Reporting (Show other bugs)
5.7.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: GA
: 5.9.0
Assigned To: Libor Pichler
Dave Johnson
: TestOnly
Depends On:
Blocks: 1459230 1459180
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-06 08:59 EDT by Libor Pichler
Modified: 2017-06-07 01:46 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 1459180 1459230 (view as bug list)
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Libor Pichler 2017-06-06 08:59:38 EDT
Description of problem:
Cannot filter report when custom attributes are used in the condition from expression editor and such attributes are not used in selected fields.

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.7

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Add to any Vm (let assume with name test_vm) custom attribute 'test' with value 'vm'.
2. Create report based on Virtual Machines and add some column EXPECT TO column 'Custom Attribute: test'
3. go to filter tab and create the condition: 
Virtual Machine: Custom Attribute: Name = 'vm'.
4. Save and queue report, see results.

Actual results:
No vms are listed.

Expected results:
Vm with name test_vm is listed.

Additional info:

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.