Bug 1461331 - Export button for Custom Reports doesn't work
Export button for Custom Reports doesn't work
Status: VERIFIED
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
5.8.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: GA
: 5.9.0
Assigned To: Martin Hradil
Niyaz Akhtar Ansari
: TestOnly, ZStream
Depends On:
Blocks: 1461456
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-14 04:53 EDT by Martin Hradil
Modified: 2017-10-11 08:40 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version: 5.9.0.1
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 1461456 (view as bug list)
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Martin Hradil 2017-06-14 04:53:26 EDT
Description of problem:

Custom Reports Export button is active, but does not do anything.


Version-Release number of selected component (if applicable):

5.8


How reproducible:

always


Steps to Reproduce:
1. Go to CI > Reports, Import/Export accordion, pick "Custom Reports".
2. Select a report to Export
3. Click the blue Export button


Actual results:

Nothing happens.


Expected results:

A yml file should be downloaded.


Additional info:

introduced in: https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/pull/1142
GH issue: https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/issues/1423
fix: https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/pull/1427
Comment 4 Niyaz Akhtar Ansari 2017-10-11 08:40:47 EDT
Able to export report.
Verified in  Version 5.9.0.1.20171004215954_13427ce

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.