Bug 1461831 - Unable to upload package to repo by non-admin user
Unable to upload package to repo by non-admin user
Status: VERIFIED
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: Repositories (Show other bugs)
6.3.0
x86_64 Linux
medium Severity medium (vote)
: Beta
: --
Assigned To: satellite6-bugs
Walden Raines
: Regression, Triaged
Depends On:
Blocks: 1478066
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-15 08:23 EDT by Andrii Balakhtar
Modified: 2017-08-15 14:30 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 1478066 (view as bug list)
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
task errors (9.46 KB, text/plain)
2017-06-15 08:23 EDT, Andrii Balakhtar
no flags Details

  None (edit)
Description Andrii Balakhtar 2017-06-15 08:23:43 EDT
Created attachment 1288051 [details]
task errors

Description of problem:
Attempt to upload a package to yum repo by non-admin user with enough permissions fails with error:
Error during upload: Task 57d546a7-d284-43c7-9f76-46aee285c38f: ActiveRecord::RecordNotFound: Couldn't find User with 'id'=44 [WHERE (users.id IN (26,18,2,24,28,42,4,1,43,3))]

Version-Release number of selected component (if applicable):
Satellite 6.3 Snap 2

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1.Create role with all Product/Repository permissions
2. Create user with mentioned Role
3. Attempt to upload any package to any yum repo

Actual results:
Following error is shown:
Error during upload: Task 57d546a7-d284-43c7-9f76-46aee285c38f: ActiveRecord::RecordNotFound: Couldn't find User with 'id'=44 [WHERE (users.id IN (26,18,2,24,28,42,4,1,43,3))]

Expected results:
Package upload was successful

Additional info:
Comment 6 Walden Raines 2017-08-03 10:06:11 EDT
This works now but the messaging isn't there, see bug #1478066
Comment 7 Walden Raines 2017-08-03 10:06:35 EDT
(In reply to Walden Raines from comment #6)
> This works now but the messaging isn't there, see bug #1478066

Sat 6.3.0 snap 9

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.