Bug 1461899 - Loading enterprise principals doesn't work with a primed cache
Loading enterprise principals doesn't work with a primed cache
Status: VERIFIED
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: sssd (Show other bugs)
7.3
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: rc
: ---
Assigned To: Varun Mylaraiah
ipa-qe
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-15 10:24 EDT by Jakub Hrozek
Modified: 2018-01-30 07 EST (History)
11 users (show)

See Also:
Fixed In Version: sssd-1.16.0-15.el7
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
Console output and krb5_child log (72.59 KB, text/plain)
2018-01-30 07:56 EST, Varun Mylaraiah
no flags Details

  None (edit)
Description Jakub Hrozek 2017-06-15 10:24:13 EDT
This bug is created as a clone of upstream ticket:
https://pagure.io/SSSD/sssd/issue/3431

The IPA subdomains code only loaded the naming suffixes when the subdomains changed. As effect, just restarting sssd breaks logins with enterprise principals.

The workaround is to remove the cache.
Comment 3 Jakub Hrozek 2017-06-21 05:31:05 EDT
master: fcfc1450a846519f2c74e864a12fad65aa54189b
Comment 19 Lukas Slebodnik 2018-01-23 12:29:35 EST
master:
* a8a3fcbf6f75a7c2665e8bf503c186e07dfab333

sssd-1-14:
* 76957f07f79fb30634d2b5b4bed56cf30307c079
Comment 24 Varun Mylaraiah 2018-01-30 07:56 EST
Created attachment 1388387 [details]
Console output and krb5_child log

Verified 
sssd-1.16.0-15.el7.x86_64

Now, "enterprise principal [true]", with UPN being used.


Attaching krb5_child log and Console output

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.