Bug 1462119 - Tenant deletion doesn't work for RHOS 9
Tenant deletion doesn't work for RHOS 9
Status: CLOSED WORKSFORME
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Providers (Show other bugs)
5.7.0
Unspecified Unspecified
unspecified Severity unspecified
: GA
: cfme-future
Assigned To: Tzu-Mainn Chen
Oleksandr Kolisnyk
openstack
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-16 04:51 EDT by Oleksandr Kolisnyk
Modified: 2017-06-21 17:31 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-06-21 17:31:48 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: Openstack


Attachments (Terms of Use)
evm.log (18.85 KB, text/plain)
2017-06-16 06:09 EDT, Oleksandr Kolisnyk
no flags Details

  None (edit)
Description Oleksandr Kolisnyk 2017-06-16 04:51:29 EDT
Description of problem:
CFME shows that "Cloud tenant deletion initiated", but really it doesn't get deleted.

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.7.3.1 with RHOS 9

How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Go Compute -> Cloud -> Tenants
2. Check any tenant, click Configuration -> Delete this Cloud Tenant
3. Click OK
4. Check cloud tenants on OSP

Actual results:
Tenant that was initiated for deletion is still present in OSP and CFME

Expected results:
Deletion of tenant

Additional info:
Comment 2 Oleksandr Kolisnyk 2017-06-16 06:09 EDT
Created attachment 1288305 [details]
evm.log
Comment 3 Oleksandr Kolisnyk 2017-06-16 06:09:49 EDT
Found the same for RHOS 11.. Log attached above

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.