Bug 1462703 - openstack --os-cloud undercloud overcloud image upload --update-existing fails [NEEDINFO]
openstack --os-cloud undercloud overcloud image upload --update-existing fails
Status: CLOSED INSUFFICIENT_DATA
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: python-openstackclient (Show other bugs)
10.0 (Newton)
Unspecified Linux
medium Severity medium
: Upstream M2
: 13.0 (Queens)
Assigned To: Julie Pichon
Shai Revivo
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-19 07:03 EDT by Oleksandr Vorobiov
Modified: 2018-01-25 08:40 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-01-25 08:40:38 EST
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
jpichon: needinfo? (ovorobio)


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Oleksandr Vorobiov 2017-06-19 07:03:41 EDT
Image upload with OSPD version 10 fails when using --oc-config option.

The error message tells that it is not possible to assign 'public' attribute to the image.



Version-Release number of selected component (if applicable):
OSPD10

How reproducible:

1. Deploy undercloud
2. Generate clouds.yaml file with auth info
3. Upload images to glance.

Actual results:

Uploading fails

Expected results:

Images are uploaded.
Comment 1 Julie Pichon 2017-07-05 11:58:31 EDT
Could you provide the specific commands you used in order to reproduce the issue, and clouds.yaml (with passwords/sensitive info removed)? Thank you.
Comment 3 Julie Pichon 2018-01-25 08:40:38 EST
We are closing this bug because we have not received sufficient information to make progress. Please feel free to open this bug again when you are able to provide the information requested. Thank you.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.