Bug 1466781 - Missing href attributes in some REST entry points
Missing href attributes in some REST entry points
Status: ON_QA
Product: ovirt-engine
Classification: oVirt
Component: RestAPI (Show other bugs)
4.1.3.5
Unspecified Unspecified
unspecified Severity medium (vote)
: ovirt-4.2.0
: 4.2.0
Assigned To: Ori Liel
Radim Hrazdil
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-06-30 08:32 EDT by Christophe Fergeau
Modified: 2017-10-09 06:04 EDT (History)
12 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: Infra
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---
rule-engine: ovirt‑4.2+


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
oVirt gerrit 81376 master POST Fix Hrefs For Inline Collections 2017-09-03 07:26 EDT

  None (edit)
Description Christophe Fergeau 2017-06-30 08:32:33 EDT
In /api/storagedomains, there is a <data_centers> node without href attributes:

<data_centers>
    <data_center id="00000001-0001-0001-0001-000000000311"/>
</data_centers>

There is a similar issue in /api/vms with the <hosts> node:

<hosts>
    <host id="7620720b-eb29-4905-b5e8-c9b00ddb1e47"/>
</hosts>
Comment 2 Ori Liel 2017-09-06 03:55:44 EDT
Patch posted: 

  https://gerrit.ovirt.org/#/c/81376/

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.