Bug 1468561 - No flash message after a chargeback rate is updated
No flash message after a chargeback rate is updated
Status: POST
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS (Show other bugs)
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: GA
: 6.0.0
Assigned To: Hilda Stastna
Nandini Chandra
: TestOnly
Depends On:
Blocks: 1510134
  Show dependency treegraph
Reported: 2017-07-07 08:14 EDT by Nandini Chandra
Modified: 2017-11-15 15:47 EST (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
: 1510134 (view as bug list)
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: Bug
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: CFME Core

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Nandini Chandra 2017-07-07 08:14:42 EDT
Description of problem:
No flash message is displayed after a chargeback rate is updated.

Version-Release number of selected component (if applicable):

How reproducible:

Steps to Reproduce:
1.Navigate to the Cloud Intel-> Chargeback page.
2.Add a new rate.Try updating the newly created rate.

Actual results:
No flash message after a chargeback rate is updated.

Expected results:
A flash message such as Chargeback Rate <xyx> was saved should be displayed.

Additional info:
Comment 3 Hilda Stastna 2017-10-31 12:12:41 EDT
fixing https://github.com/ManageIQ/manageiq-ui-classic/pull/2581

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.