Bug 1469 - proxyarp does not answer
proxyarp does not answer
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: net-tools (Show other bugs)
i386 Linux
low Severity low
: ---
: ---
Assigned To: Crutcher Dunnavant
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 1999-03-10 05:08 EST by henri henault
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2000-05-15 07:35:29 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description henri henault 1999-03-10 05:08:18 EST
When using advanced features of a firewall on a dedicated
machine (Win/NT), we need to force that machine MAC-Addr
for a pseudo IP-adress.

So, on another machine (say a Linux machine), we do :
    arp -s <pseudo-IP-addr> <NT-MAC-ADDR> pub
('pub' stays for 'public')

When this command is run from a Linux machine, that Linux
machine never answers to arp requests 'who_is <pseudo_IP>'.

When run from an AIX machine, that AIX machine answers
immediatly '<pseudo_IP> is_at <NT-MAC-ADDR>'

(Note when the arp command is run from a NT machine, that
NT machine does not answer too)
Comment 1 Jeff Johnson 2000-01-14 13:56:59 EST
DOes this problem still persist if you install net-tools-1.54 from Raw Hide?
Comment 2 Jeff Johnson 2000-05-15 07:35:59 EDT
Closed due to lack of input (and inability to reproduce the given
configuration). Feel free to reopen.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.