Bug 1470789 - Missing patch causing tripleo deploy to fail.
Missing patch causing tripleo deploy to fail.
Status: CLOSED DUPLICATE of bug 1459919
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: puppet-swift (Show other bugs)
10.0 (Newton)
x86_64 Linux
unspecified Severity high
: ---
: ---
Assigned To: RHOS Maint
nlevinki
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-07-13 12:36 EDT by Siggy Sigwald
Modified: 2017-09-04 05:38 EDT (History)
9 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-07-26 11:13:15 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)


External Trackers
Tracker ID Priority Status Summary Last Updated
Red Hat Bugzilla 1437499 None None None 2017-07-13 12:36 EDT

  None (edit)
Description Siggy Sigwald 2017-07-13 12:36:16 EDT
Description of problem:
The following bug[1] has not made it into RHOSP10 yet. However the upstream patch did made it into OSP10[2] 
This is preventing me from moving forward with permanent deployment. Workaround is in place but we need this backported to RHOSP10

[1]https://bugzilla.redhat.com/show_bug.cgi?id=1437499
[2]https://cbs.centos.org/koji/buildinfo?buildID=17562

Additional info:

sosreports can be found here http://collab-shell.usersys.redhat.com/01888889/
Comment 1 Andreas Karis 2017-07-24 12:08:55 EDT
Hello,

Do we have an ETA for this backport?

Thanks,

Andreas

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.