Bug 1471830 - [v2v] Missing a help message, aside 'Drivers ISO', indicating adding active ISO datastore under Compute>PXE>ISO is required
[v2v] Missing a help message, aside 'Drivers ISO', indicating adding active I...
Status: NEW
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: Providers (Show other bugs)
5.8.0
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: GA
: cfme-future
Assigned To: Martin Betak
Ilanit Stein
rhev:v2v
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-07-17 10:07 EDT by Ilanit Stein
Modified: 2017-08-17 02:57 EDT (History)
4 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: Bug
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: RHEVM


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Ilanit Stein 2017-07-17 10:07:50 EDT
Description of problem:
In v2v dialog, when marking install drivers checkbox, 
"Drivers ISO" field will contain "no ISO datastore for provider",
and display no drivers ISO images.

The reason is that additional step is required:
Adding the ISO datastore under Compute>PXE>ISO.

After doing so, the content message will change into '-- select drivers ISO from list --'

Version-Release number of selected component (if applicable):
CFME-5.8.1 + a fix for Bug 1469228/
RHV-4.1.3

How reproducible:
100%

Expected results:
Have a help message, next to Drivers ISO, saying something like:
"In order to see Drivers ISO images list, it is required to add an active ISO datastore for selected provider, under Compute>PXE>ISO"

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.