Bug 1472098 - LDAP Test connectivity button disappears while creating ldap authentication source
LDAP Test connectivity button disappears while creating ldap authentication s...
Status: NEW
Product: Red Hat Satellite 6
Classification: Red Hat
Component: LDAP (Show other bugs)
6.3.0
Unspecified Unspecified
medium Severity medium (vote)
: Unspecified
: --
Assigned To: Daniel Lobato Garcia
Katello QA List
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-07-18 02:04 EDT by Nikhil Kathole
Modified: 2017-07-20 01:00 EDT (History)
2 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
screenshot of UI (40.25 KB, image/png)
2017-07-18 02:04 EDT, Nikhil Kathole
no flags Details

  None (edit)
Description Nikhil Kathole 2017-07-18 02:04:58 EDT
Created attachment 1300264 [details]
screenshot of UI

Description of problem: We were trying to create LDAP auth source under Adminster -> LDAP authentication. While creating LDAP auth source without providing server field, it shows server filed can't be blank. But at the same time, Test Connection button, which was present earlier, disappears.  


Version-Release number of selected component (if applicable): always


How reproducible: sat 6.3 snap 7.0


Steps to Reproduce:
1. Navigate to Administer -> LDAP authentication
2. Attempt to create ldap auth source without server field
3. Click on submit

Actual results: Test Connection button disappears.


Expected results: Test Connection Button should not be disappear. 


Additional info:
Comment 1 Brad Buckingham 2017-07-18 13:59:11 EDT
Is this a regression from 6.2?
Comment 2 Nikhil Kathole 2017-07-19 06:41:42 EDT
(In reply to Brad Buckingham from comment #1)
> Is this a regression from 6.2?

I am getting similar behaviour with 6.2, so its not regression.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.