Bug 1472317 - Unable to create Load Balancer using the new V2 panel provided by openstack-neutron-lbaas-ui package
Unable to create Load Balancer using the new V2 panel provided by openstack-n...
Status: ASSIGNED
Product: Red Hat OpenStack
Classification: Red Hat
Component: python-django-horizon (Show other bugs)
10.0 (Newton)
Unspecified Unspecified
medium Severity medium
: ---
: 12.0 (Pike)
Assigned To: Radomir Dopieralski
Ido Ovadia
: Triaged
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-07-18 09:00 EDT by Punit Kundal
Modified: 2017-08-24 05:16 EDT (History)
5 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)
"source_type" error while creating LB (65.44 KB, image/png)
2017-07-18 09:00 EDT, Punit Kundal
no flags Details

  None (edit)
Description Punit Kundal 2017-07-18 09:00:22 EDT
Created attachment 1300471 [details]
"source_type" error while creating LB

Description of problem:

When trying to create load balancers through the V2 panel which is provided by the openstack-neutron-lbaas-ui package, the create operation fails with the source_type error. 

All works fine through the CLI. When trying to do so via the UI, it fails.


Version-Release number of selected component (if applicable):

# rpm -qa | grep openstack-neutron-lbaas-ui
openstack-neutron-lbaas-ui-1.0.0-1.el7ost.noarch


How reproducible:
Always

Steps to Reproduce:
1. Deploy RHOSP 10 overcloud using director

2. Configure LBaaS using this documentation https://access.redhat.com/documentation/en-us/red_hat_openstack_platform/10/html/networking_guide/sec-lbaas

3. Install the openstack-neutron-lbaas-ui package either via direct rpm install or via yum 

4. Restart the httpd service on the controller nodes and try to create LB using V2 panel.

This is what the logs show:

+++
2017-07-17 18:40:49,888 403037 WARNING horizon.exceptions Recoverable error: 'source_type'
2017-07-17 18:44:21,410 722955 WARNING horizon.exceptions Recoverable error: 'source_type'
2017-07-18 14:35:19,534 601132 WARNING horizon.exceptions Recoverable error: 'source_type'
2017-07-18 14:50:58,862 601131 WARNING horizon.exceptions Recoverable error: 'source_type'
+++

I could not find any other leads in the logs as to what might be causing this.


Actual results:

Load Balancers are not getting created through the UI

Expected results:

Load Balancers should be created successfully with the UI as the services are up and running on the controller nodes

Additional info:
screen shot of the error seen in the dashboard.

P.S I don't have enable_lb set to true in my env. it's been set to false.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.