Bug 14727 - Mach64 display artifact in 32 bit mode
Mach64 display artifact in 32 bit mode
Product: Red Hat Linux
Classification: Retired
Component: XFree86 (Show other bugs)
i386 Linux
medium Severity medium
: ---
: ---
Assigned To: Mike A. Harris
Depends On:
  Show dependency treegraph
Reported: 2000-07-27 09:23 EDT by Need Real Name
Modified: 2008-05-01 11:37 EDT (History)
0 users

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Last Closed: 2001-04-24 12:27:43 EDT
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---

Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Need Real Name 2000-07-27 09:23:11 EDT
XFree86-Mach64 gives a strange display artifact on a Dell Inspiron 3800
laptop. About one inch from the right edge of the screen there is a sort of
a dancing line, and there also seems to be a dancing line about half an
inch of the right edge of each window. There also seems to be 'random
jitter' showing up in the top right of each window. These artifacts get
denser the more you move the window to the right. On the left half of the
screen, there is - oddly enough - no such jitter at all.

Cute detail is that the same laptop gives nada display problems under NT in
the same resolution (1024x768) in any color depth. The artifact also
disappears in linux when the X server is set to 16 bit mode.
Comment 1 Mike A. Harris 2001-04-24 12:22:07 EDT
I can't reproduce this with the latest release with either of the two
Mach64 based cards I tried. Have you updated to the latest errata or
our current release?

If you are using the latest errata, please attach your config and
X server logs to the bug report using the link below.
Comment 2 Mike A. Harris 2001-07-16 03:07:54 EDT
Closing bug due to lack of information.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.