Bug 1472816 - 0Mhz CPU usage rate empty / Zero rows
0Mhz CPU usage rate empty / Zero rows
Status: ASSIGNED
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: C&U Capacity and Utilization (Show other bugs)
5.7.0
Unspecified Unspecified
high Severity high
: GA
: cfme-future
Assigned To: Marek Aufart
Ola Pavlenko
openstack
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-07-19 08:58 EDT by Gellert Kis
Modified: 2017-08-18 01:17 EDT (History)
6 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
5.7.3.2
Last Closed:
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: Bug
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: Openstack


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Comment 5 Dave Johnson 2017-07-19 23:37:59 EDT
Please assess the impact of this issue and update the severity accordingly.  Please refer to https://bugzilla.redhat.com/page.cgi?id=fields.html#bug_severity for a reminder on each severity's definition.

If it's something like a tracker bug where it doesn't matter, please set it to Low/Low.
Comment 21 Marek Aufart 2017-08-09 09:03:19 EDT
Thanks for very nice filtered pieces of log! This looks to me as the Openstack side/Ironic issue. Please ping us if any indications for need for CloudForms codebase fix appears.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.