Bug 147289 - 'setup' has problems with reading 'S-1network' and 'S-1syslog'
Summary: 'setup' has problems with reading 'S-1network' and 'S-1syslog'
Status: CLOSED RAWHIDE
Alias: None
Product: Fedora
Classification: Fedora
Component: setuptool   
(Show other bugs)
Version: rawhide
Hardware: All Linux
medium
medium
Target Milestone: ---
Assignee: Nalin Dahyabhai
QA Contact: David Lawrence
URL:
Whiteboard:
Keywords:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2005-02-06 12:01 UTC by Robert Scheck
Modified: 2007-11-30 22:10 UTC (History)
0 users

Fixed In Version: 1.17.1-1
Doc Type: Bug Fix
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2005-03-17 13:55:07 UTC
Type: ---
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

Description Robert Scheck 2005-02-06 12:01:50 UTC
Description of problem:
'setup' has problems with reading 'S-1network' and 'S-1syslog', see
below. This problem is annoying and irritating...

Version-Release number of selected component (if applicable):
setuptool-1.17-2

How reproducible:
Everytime, see below.

Steps to Reproduce:
1. "setup" [enter]
2. "System services" [Run Tool]
3. "[*] network" and "[*] syslog" and [OK]
4. "System services" [Run Tool]
5. See: "[ ] network" and "[ ] syslog"
6. Verify the symlink: "ls -l /etc/rc3.d/S-1*" (exists)
  
Actual results:
'setup' isn't reading the symlinks 'S-1network' and 'S-1syslog' 
correctly.

Expected results:
'setup' should read the symlinks correctly.

Comment 1 Robert Scheck 2005-03-12 00:36:59 UTC
Ping? Someone introduced this feature, so someone should fix his/her mistake? ;-)

Comment 2 Robert Scheck 2005-03-17 13:55:07 UTC
Fixed in 1.17.1-1, closing now.


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.