Bug 1477482 - <br /> tag is shown in apidoc
Summary: <br /> tag is shown in apidoc
Keywords:
Status: CLOSED ERRATA
Alias: None
Product: Red Hat Satellite
Classification: Red Hat
Component: API
Version: 6.3.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
unspecified
low
Target Milestone: Unspecified
Assignee: satellite6-bugs
QA Contact: Nikhil Kathole
URL:
Whiteboard:
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-08-02 08:19 UTC by Ondřej Pražák
Modified: 2019-04-01 20:27 UTC (History)
8 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-02-21 16:51:07 UTC
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)
visible tag (26.08 KB, image/png)
2017-08-02 08:19 UTC, Ondřej Pražák
no flags Details
screenshot of UI (42.31 KB, image/png)
2017-09-17 10:12 UTC, Nikhil Kathole
no flags Details


Links
System ID Private Priority Status Summary Last Updated
Foreman Issue Tracker 20553 0 None None None 2017-08-10 19:11:33 UTC
Red Hat Bugzilla 1412229 0 low CLOSED The "Satellite API v1 is deprecated" warning should be bigger text 2021-02-22 00:41:40 UTC

Internal Links: 1412229

Description Ondřej Pražák 2017-08-02 08:19:19 UTC
Created attachment 1307993 [details]
visible tag

Description of problem:
The warning about api deprecation contains a visible <br /> tag.


Version-Release number of selected component (if applicable):
6.3.0 snap 9.0

How reproducible:
always

Steps to Reproduce:
1. visit apidoc/v1.html

Actual results:
See attached screenshot

Expected results:
Deprecation message without a tag.

Comment 2 Daniel Lobato Garcia 2017-08-10 19:11:30 UTC
Created redmine issue http://projects.theforeman.org/issues/20553 from this bug

Comment 3 pm-sat@redhat.com 2017-08-11 10:17:50 UTC
Moving this bug to POST for triage into Satellite 6 since the upstream issue http://projects.theforeman.org/issues/20553 has been resolved.

Comment 4 Nikhil Kathole 2017-09-17 10:11:44 UTC
VERIFIED

Version Tested:
Satellite-6.3 Snap 16

steps:
 1. Visited https://$host/apidoc/v1.html

Page didn't show <br /> tag now.(see screenshot attached)

Comment 5 Nikhil Kathole 2017-09-17 10:12:35 UTC
Created attachment 1326933 [details]
screenshot of UI

Comment 6 pm-sat@redhat.com 2018-02-21 16:51:07 UTC
Since the problem described in this bug report should be resolved in a recent advisory, it has been closed with a resolution of ERRATA.
> 
> For information on the advisory, and where to find the updated files, follow the link below.
> 
> If the solution does not work for you, open a new bug report.
> 
> https://access.redhat.com/errata/RHSA-2018:0336


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.