Bug 1478156 - Display configuration completely reset after updating to 7.4
Display configuration completely reset after updating to 7.4
Status: CLOSED NOTABUG
Product: Red Hat Enterprise Linux 7
Classification: Red Hat
Component: gnome-settings-daemon (Show other bugs)
7.4
x86_64 Linux
unspecified Severity high
: rc
: ---
Assigned To: Rui Matos
Desktop QE
:
Depends On:
Blocks:
  Show dependency treegraph
 
Reported: 2017-08-03 14:31 EDT by Joe Wright
Modified: 2017-08-04 04:29 EDT (History)
3 users (show)

See Also:
Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Story Points: ---
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2017-08-03 14:46:46 EDT
Type: Bug
Regression: ---
Mount Type: ---
Documentation: ---
CRM:
Verified Versions:
Category: ---
oVirt Team: ---
RHEL 7.3 requirements from Atomic Host:
Cloudforms Team: ---


Attachments (Terms of Use)

  None (edit)
Description Joe Wright 2017-08-03 14:31:38 EDT
Description of problem:
- Lost display configuration after updating to RHEL 7.4

Version-Release number of selected component (if applicable):
- RHEL 7.4

How reproducible:


Steps to Reproduce:
1. Update to RHEL 7.4
2.
3.

Actual results:
- prior display configuration lost

Expected results:
- Displays work as previously configured before the update

Additional info:
- My environment was a 2 display configuration, both HD displays. One display (Display 2) was entirely disabled, reverting back to what was enumerated on the GPU as display 1 as the primary, and only display enabled. Prior, display 2 was my primary, and both displays were enabled.

Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.