Bug 1483592 - broken navigation when user clicks quad icon on Provider Edit Tags page and then Tags Assignment in breadcrumb
Summary: broken navigation when user clicks quad icon on Provider Edit Tags page and t...
Keywords:
Status: CLOSED WONTFIX
Alias: None
Product: Red Hat CloudForms Management Engine
Classification: Red Hat
Component: UI - OPS
Version: 5.8.0
Hardware: Unspecified
OS: Unspecified
medium
medium
Target Milestone: GA
: cfme-future
Assignee: lgalis
QA Contact: Dave Johnson
URL:
Whiteboard: ui:tag
Depends On:
Blocks:
TreeView+ depends on / blocked
 
Reported: 2017-08-21 13:06 UTC by Ievgen Zapolskyi
Modified: 2019-08-06 20:06 UTC (History)
4 users (show)

Fixed In Version:
Doc Type: If docs needed, set a value
Doc Text:
Clone Of:
Environment:
Last Closed: 2018-12-11 16:54:52 UTC
Category: Bug
Cloudforms Team: CFME Core
Target Upstream Version:


Attachments (Terms of Use)

Description Ievgen Zapolskyi 2017-08-21 13:06:41 UTC
Description of problem:
When user clicks some provider quadicon on Edit Tags page, CFME opens Dashboard view for that provider. BreadCrum on Dashboard view has a Tag Assignment location.
Empty page with broken url (see screenshot) gets displayed if user clicks Tag Assignment in breadcrumb.
Such breadcrumb location is absent on Provider Summary View.

I suppose this issue should be applicable for other similar locations as well.
F.e. if user did the same in Manage Policies view, he would have error -

User 'admin' is not authorized to access 'Infrastructure Provider' record id '0'

Version-Release number of selected component (if applicable):
5.8.1.5

How reproducible:
100%

Steps to Reproduce:
1. Add two infrastructure providers to appliance
2. make sure Dashboard view is displayed when user clicks some infra provider
3. check both providers on All Infra Providers page
4. Choose Policy->Edit Tags
5. Click some provider quadicon there
6. Click Tag Assignment location in breadcrumb 

Actual results:
empty page with url "https://tagging_edit/" appears


Expected results:
either no such breadcrumb location or it should work correctly


Note You need to log in before you can comment on or make changes to this bug.